Škratova filmska šola

novice

urnik

Pričetek jesenskega cikla Škratove filmske šoleLjubiteljice in ljubitelji filma ter novih medijev, z jesenskimi meseci se bomo v Knjižnici Šiška ponovno srečevali na predavanjih t.i. teoretično-filozofskega cikla Škratove filmske šole. V jesensko edicijo Škratove filmske šole, ki letos poteka že četrto leto, bomo vstopili s predavanjem Nine Cvar.  Nadaljevali bomo v družbi Andreja Pezlja, ki se nam bo predstavil konec septembra. Mesec oktober bo pripadal Zori Žbontar, v novembru in decembru pa se nam bodo predstavili še Jasmina Založnik, Katja Čičigoj, Pia Brezavšček in Jernej Kaluža.

Ob tem ne pozabite še na naše delavnice: na celoletno delavnico pisanja o filmu in novih medijih, rok za oddajo vaših besedil je 15.10.2012.

Jelena Mikloš bo v drugi polovici jeseni za vas vodila delavnico filmskega podnaslavljanja, med drugim bomo na delavnici spoznavali razmerje med zvokom, podobo in besedo.

Še naprej se vrtijo bralni koluti bralnega krožka, Odprti Video pa vas prav tako nestrpno pričakuje! Naj ob tem izpostavimo dela Anje Gluvić, ki jih je nedavno objavila na Odprtem Videu.

Spremljajte nas na naši spletni strani, facebooku, twitterju, Napovedniku ipd.!

In seveda. Srčno vabljeni v našo filmsko-škratovsko družbo!